web analytics

zombotron re-boot

Zombotron Re-Boot Oyunu Oyna

Zombotron Re-Boot oyunu oyna. Zombotron Re-Boot, zombileri vurarak oynadığınız klasik ve çok sevilen bir aksiyon-macera oyununun remastered versiyonudur. Bu, web sitemizde asla yanlış yapamayacağınız bir formattır. Artık daha iyi grafikler, daha kolay oynanış ve taze bakış açıları ve enerjiyle geçebileceğiniz birçok yeni macera var. Eğer neyi ve nasıl yapacağınızı bilmek istiyorsanız, size ne yapmanız gerektiğini öğretiyoruz!

Zombotron Re-Boot’u hemen çevrimiçi deneyin!

Blaze Rush canlandırdığınız karakterin adıdır ve WASD tuşlarıyla hareket eder, boşluk tuşuyla zıplar, E tuşuyla eşyaları aktifleştirir ve fareyle saldırı yaparsınız.

Başlangıçta eli boşsunuz ama zombileri bu şekilde de yenebilirsiniz ama uzun sürmez, çünkü zombi sayısı arttıkça kullanacağınız silahı bulmaya çalışmanız ve hepsini vurmanız gerekiyor.

Bu yabancı gezegenin topraklarında ilerleyin ve zombileri öldürdüğünüzden, yeni silahlar ve teçhizatlar edindiğinizden, hazine topladığınızdan ve korku içinde olan ve saldırı altında olan arkadaşlarınızı kurtardığınızdan emin olun!

OYUNA BAŞLA
REKLAM